31 Temmuz 2012 Salı

İŞLER GÜÇLER: behbehbehbehbehbeeh!


Ne kadar da datlı bir o kadar farklı
Beh beh beh beh beh beh
Ne kadar da pişkin hayata ilişkin
Ne kadar da, ne kadar, ne kadar da, ne kadar
Ne kadar da değişik, bir o kadar ilginç
Beh beh beh beh beh beh
Yakalayamayabilirsen üzülme sen.
Hayatın olmuş işler güçler
Beh beh beh beh beh beh

Anlayan anladı, lafım anlamayanlara...

Kolay kolay Tv programı reklamı yapmam, hakeden yok da ondan. Saçma sapan diziler, ağlayan yırtınan insanlar, berbat showlar, yalan yanlış haberler, taraflı konuşmlalar ohooo saymakla bitmez.

Ama hala umut var bakın. Şu sıralar Star Tv'de gelmiş geçmiş en komik yerli yapım oynamakta. Selçuk Aydemir yönetiyor, yazıyor, Murat Cemcir, Ahmet Kural, Sadi Celil Cengiz başrolleri paylaşıyor, alemi kırıp geçiriyor. İlk bölümden beri her bölümde bu kadar mı başarılı olunur, bu kadar mı şok eden espiriler uçuşur, o nasıl bir kafa, o kafaya helal olsun. İnsan bu dizi ile gülme kapasitesinin sınırlarını zorluyor, motor yanıyor diyorum gülmekten dumanlar çıkıyor, canın acıyor o derece. Beni dinleyin izleyin, izleyin ki kalkmasın yayından reyting uğruna. Hatta bir başlayın ben eminim kaçırdığınız bölümleri hayatınızda ilk kez internetten bile izleyeceksiniz.

Her perşembe, star tv'de, saat 22.00'de...

dizi diye böyle işlerle gelin canımı yiyin.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
Sizide benim kine beklerim:))
http://komirra.blogspot.com/

uçuşuk dedi ki...

Teşekkürler, memnun oldum... :)

essra dedi ki...

ayy kocam bu aralar bu diziye pek bir merak sardi cok guluyomus ama beni pek acmadi dogrusu:) blogunu keyifle takibe aliyorum bende beklerim bloguma:) sevgiler..

uçuşuk dedi ki...

ehehe biz de çok gülüyoruz, bazı bölümler baştan sona yarılmama sebep oluyor. Her evde bir izleyen olsa yeter, yayından kalkmasın... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...