26 Aralık 2008 Cuma

dinle: Cem Adrian "emir"


Cem Adrian'nın "Emir" isimli albumü bugün müzik marketlerde satışa çıkıyor...

Cem Adrian'ı ilk dinlediğimde şaşkınlıktan ağzım açık kalmış, o sesin, sözlerin, müziğin bana hissettirdiklerini tarif edememiştim... Müziğin akışı içinde ilerleyen o insan sesi, bir insana mı ait yoksa başka dünyadan birine mi bilememiştim. Ses telleri normal bir insanınkinden 3 kat daha uzun olan sanatçının sesini ve şarkılarını ola ki duymayanlar varsa çok şey kaybetmekteler bilsinler ve daha fazla zaman kaybetmeden dinlesinler.

2005 yılında "Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım", 2006'da "Aşk Bu Gece Şehri Terketti" albümlerinden sonra şimdi, 2008'in bu son günlerinde 3. album "Emir" kesinlikle edinmeye değer... Bu arada albüm için çekilen fotoğrafları da çok beğendiğimi belirtmeden geçemeyeceğim... :)
.
Bir önceki albümünden en sevdiğim:
"aşk bu gece şehri terk etti", dinleyin!

3 yorum:

elektra dedi ki...

bu adamın sesi bana çooook ilginç geliyor, beğeniyor muyum beğenmiyor muyum bir türlü karar veremiyorum. nitelikli olduğu kesin bu sesin, ama ne bileyim??? belki başka tür bir müzik, belki başka şarkılar, ama fotolar iyiymiş:)))

efrasiyab dedi ki...

söylene söylene cıvık bişeye dönüşmüş "aşk" şarkılarının her tarafımızı kuşattığı bu zamanlarda ihtiyaç var cem adrian gibilerine. haklısın

uçuşuk dedi ki...

haklısın elektracım, aslında çok değişik alışılmadık bir tarzı var ve her beğeniye hitap etmemesi çok mümkün... ama bak efrasiyab ne demiş, bu ülkede o kadar kötüleşti ki şarkılar zevkimize uymasa da cem adrian iyi bişidir... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...